A rendezvény célja

A Forever Living Products Magyarország Kft.együttműködve a Magyar Természetgyógyászok Szövetségével és a Magyarország átfogó egészségvédelmi szűrő programmal, 2015-ben is folytatja Magyarország legnagyobb humanitárius átfogó egészségvédelmi szűrőprogramját, 57 szakmai szervezet összefogásával Európai Uniós irányelvek alapján. Az eseményünk célja és küldetése az egészség megőrzése, a szemlélet alapjainak megerősítése Magyarországon és a környező európai országokban. Ennek a tevékenységnek igen fontos része a meglévő, rejtett betegségek időbeni felismerése.
Ismert és széleskörben elfogadott személyiségek, neves előadóművészek segítségével létrehoztuk rendezvényünket, amely idén hatodik alkalommal kerül megrendezésre  2015. május 17-én.
Célunk, hogy a tömegeket megmozgató rendezvény lehetőségeit kihasználva tízezrek számára adhassunk információt az egészségmegőrzés és betegségmegelőzés fontosságáról, több ezer szűrővizsgálatot végezve segítsünk idejében felfedezni a kezdődő betegségeket, széles körben erősítsük az egészségtudatos szemlélet kialakulását.