A FOREVER LIVING PRODUCTS
TÖRTÉNETE

A Forever Living Products története egyetlen emberrel és egy nagyra törő álommal indult. Rex Maughan éveken keresztül kereste azt az üzleti lehetőséget, amellyel megvalósíthatja élete két legfontosabb célját: egészség és anyagi függetlenség.

1978-ban megtalálta, amit keresett, meghívott 43 embert és megtartotta az első üzleti összejövetelt Phoenixben, Arizonában. Ez az esemény indította el azt a siker sorozatot, amely ma már emberek milliói számára jelent  elképzelhetetlen üzleti felemelkedést.


Rex és az első FLP disztribútorok felismerték, hogy ők is ugyanazokat a dolgokat keresik, amiket oly sokan mások:

 

A NÖVÉNYTŐL A TERMÉKIG – ÖNNEK

Az FLP termékek sikerének alapvető tényezője a cég tiszta aloe verája - a legtöbb termék elsődleges összetevője.

Stabilizált aloe veránk a legjobb minőségű és legtisztább. Hogy ez így is maradjon, a vertikális integráció elvét alkalmazzuk. Az ültetvényektől a gyártósorokig, a kutatás és fejlesztés folyamataitól a csomagoláson, szállításon át a disztribúcióig valamennyi munkafolyamatot a cég maga végez és ellenőriz, a növénytől a termékig – Önnek. Így garantálhatjuk az FLP termékek minőségét fogyasztók és disztribútorok milliói számára, akik egészsége és jóléte szempontjából mindez nélkülözhetetlen.

BIZTOSÍTSA AZ ALOE JÓTÉKONY HATÁSAIT TELJES SZERVEZETE SZÁMÁRA

Az aloe vera egészségre gyakorolt jótékony hatásait évszázadok óta ismeri az emberiség, ám a modern gyógyszer- és élelmiszergyártás sokáig mellőzte. 1978-ban az FLP segítségével fedezte fel újra a világ e csodálatos gyógynövényt. Ma az aloe az egyik legnépszerűbb táplálék kiegészítő és bőrápoló gyógynövény, az FLP pedig a világon a legnagyobb termesztő, gyártó és forgalmazó vállalat az aloe vera alapú egészség és szépség megőrző termékek piacán.

Aloe vera italok teljes családjával, bőrápoló és kozmetikai termékek sorával juttatjuk el az aloe figyelemreméltó tulajdonságait az egész szervezetnek. Mindehhez társul még egyedülálló vitamin, ásványi anyag, gyógynövény és méhészeti készítményeink teljes skálája, így biztosítva a természetes egészség és szépség megőrzéséhez szükséges tökéletes termékcsaládot.

Bemutatkozó prospektusunkat letöltheti innen.

www.foreverliving.com